Hírek, képek
BEFEJEZŐDÖTT A SZENNYVÍZCSATORNÁZÁS KUNADACSON
Sikeresen lezárult Kunadacson a szennyvíztisztító telep próbaüzeme 2015 márciusában, ezzel befejeződött a szennyvízcsatorna hálózat kiépítését, valamint a szennyvíztisztító telep létesítését magában foglaló projekt, mely több mint ezerötszáz lakos mindennapjait teszi komfortosabbá a jövőben.
Bővebben
Teljesítés
A kivitelezővel 2013. november 26-án kötött szerződés 2015.március 25-én teljesült.
Bővebben
Meghívó
Kunadacs község, közösségi szennyvízelvezetésének és tisztításának megoldása szennyvízcsatorna hálózat, és szennyvíztisztító telep létesítésével című projekt
ünnepélyes zárórendezvénye
Bővebben
Hibátlanul működik a kiépült vezetékrendszer
Kunadacson idén augusztus 26-tól működik a szennyvíztisztító telep, akkor indult a nyári próbaüzem. A szennyvízcsatorna hálózatra a rákötés már 70% felett van, ami nagyon jónak számít.
Bővebben
Elkészült a szennyvíztisztító telep
2014. augusztus 26-ával befejeződött a kunadacsi szennyvízberuházás építési szakasza.Elkészült a szennyvíztisztító telep, mely szennyvíz befogadására alkalmas.

A lakosságot az önkormányzat írásban tájékoztatja a hálózatra való rákötés időpontjáról és az ezzel kapcsolatos tudnivalókról.
Bővebben
SAJTÓKÖZLEMÉNY
KUNADACSON MÉG EBBEN AZ ÉVBEN MEGOLDÓDIK A SZENNYVÍZ
BIZTONSÁGOS ELVEZETÉSE ÉS TISZTÍTÁSA. A SZENNYVÍZCSATORNA HÁLÓZAT KIÉPÍTÉSE, VALAMINT A SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TELEP LÉTESÍTÉSE TÖBB MINT EZERÖTSZÁZ LAKOS MINDENNAPJAIT TESZI KOMFORTOSABBÁ.
Bővebben
Meghívó
Kunadacs Község közösségi szennyvízelvezetésének és tisztításának megoldása szennyvízcsatorna hálózat, és szennyvíztisztító telep létesítésével című projekt projektnyitó rendezvényére és lakossági fórumra
Bővebben
Folytatódnak a munkálatok
Folytatódnak a kivitelezés munkálatai, a házi bekötő vezetékek és hamarosan a gerinc vezeték építésével,a szennyvíztelep építési munkálatai is haladnak.
Bővebben
Elkészült és kihelyezésre került a "B" típusú projekt tábla
A Kivitelező a Nexus Ép Kft felvonult és el is kezdte a munkát a januári kedvező időjárásban , de a havazás miatt nem tudták folytatni.Ahogy megfelelő lesz az idő folytatják a kivitelezési munkálatokat.
Bővebben
Lakossági fórum
2013. február 21.
Bővebben